onsdag, oktober 25, 2006

horoskop

hOrOskOp som ja hitta idag

Vattumannen
Vecka 43 (23 oktober – 29 oktober 2006)
Glada vänner och rar gemenskap ger dig en trivsam vecka. Det mesta du gör i kärlek ger solig framgång. Du är en lyckans fe i denna romantiska vecka. Arbetet känns lite jobbigt nu, men ditt leende får andra att trivas och då blir din arbetsmiljö bättre. Planerar du ett inköp så slå till. Din ekonomi är stabil och spel på tips kan ge vinst.

jOna, jag ska nog försöka komma ihåg å lämna in en rad idag :o)
å mitt planerade köp... Min bil..


om vattumannen
Vattumannen vet att hon har rätt. Så är det bara. Hon kan visserligen lyssna på andras åsikter, men tycker ändå att hennes egna är bäst. Tyvärr är hon ganska taktlös och tycker att omgivningen är ganska trög. Hon kan tyckas lite originell men intelligent och uppfinningsrik. Hon är dessutom full av fantasi. Hon vill alltid veta sanningen och orsaken till alla problem. Därför är hon alltid intresserad av vad andra tycker och tänker. Hon är dessutom mycket nyfiken av sig. Vill gärna veta allt och helst först. Rätt och riktigt är viktigt för en vattuman. Det ska vara klara papper och så rättvist som det bara går. Hon är en ärlig och vänlig typ och mycket lojal. Men tillgjorda människor är inte populära hos vattumannen. Hon är en enkel, uppriktig person som är enormt populär.
Vänskap är mycket viktigt, men man lär aldrig känna en vattuman ordentligt. Vattumannen är en självständig tuffing och personlig frihet är för henne en självkarhet. Hon är väldigt rädd för att någon ska kika för nära under huden. Där släpps helst inte någon in.
Lämpligast partner är en Tvilling, Våg eller annan Vattuman. Helst inte Oxe, Lejon eller Skorpion.

OBS! Ljug aldrig för en vattuman. Det är det värsta de vet!

2 kommentarer:

Malin sa...

Det där stämmer ju in rätt bra tycker jag.

Puss

LiNdA sa...

d tycker jag med :o)